Beste iPhone 2017

Het zal je niet ontgaan zijn; daar waar 10 jaar terug nog niemand zelfs maar peinsde over de aankoop van een mobiele telefoon met mobiel internet erop loopt tegenwoordig iedereen met een dergelijk apparaat rond. De smartphone is een enorm gewild object en eigenlijk wil iedereen er wel eentje hebben. De markt op het gebied van smartphones wordt bepaald door twee fabrikanten die ieder gebruik maken van een eigen besturingssysteem. De telefoons van Samsung worden gemaakt met een Android besturing. In dit stukje willen we het echter hebben over de fabrikant van de andere smartphone die toch wel met stip op één staat wanneer je kijkt naar de grote groep liefhebbers van het iOS besturingssysteem. We hebben het over de iPhone.

Wat is de beste iPhone van 2017

Wanneer je in 2016 een iPhone kocht weet je inmiddels één ding zeker; het toestel is over ruim een half jaar alweer achterhaald. De ontwikkelaars van Apple zijn namelijk alweer volop bezig met het produceren van de opvolger van de iPhone 7. De iPhone 8 zal pas eind van dit jaar worden gepresenteerd dus we zouden niet veel meer kunnen

vermelden dan speculaties over dit model aan de hand van uitgelekte informatie. Apple doet er alles aan om de nieuwste iPhone 8 in het grootste geheim te ontwikkelen dus veel zinnigs valt er niet te vertellen.

Wat we wel kunnen vertellen is wat we weten over de nieuwste iPhone modellen die in 2016 zijn uitgekomen. Apple is namelijk verder gegaan dan het uitbrengen van één nieuw type mobiele telefoon. Er worden meerdere modellen per jaar uitgebracht die ieder tegemoet komen aan de specifieke wensen van gebruikers.

Een missende iPhone in dit schema is de iPhone 7C. Dit was een plan van Apple in opvolging van de eerdere C-edities. Het zou dan gaan om een goedkopere variant van iPhone. Om welke reden dan ook is dit type niet op de markt gekomen in 2016. Het wachten is op de datum waarop Apple dit model wel zal gaan lanceren. Waarschijnlijk is dit een tussenvariant die in de loop van 2017 geïntroduceerd zal worden als teaser voor de iPhone 8.

Welk type iPhone Welke maat heeft het scherm Spat, water en stofbestendig Welke chip zit erin verwerkt Camera Welke batterij Prijs
iPhone 7 4,7 inch, resolutie 1334×750 pixels bij 326 ppi Ja, tot 30 minuten waterbestendig op een diepte van 1 meter A10 fusion chip met 64 bits. Geïntegreerde M10-bewegings-coprocessor Geheel nieuwe 12 mp camera Tot 2 uur langere batterijduur dan iPhone 6s 629 euro
iPhone 7 plus 5,5 inch, resolutie 1920×1080 pixels bij 401 ppi Ja, tot 30 minuten waterbestendig op een diepte van 1 meter A10 fusion chip met 64 bits. Geïntegreerde M10-bewegings-coprocessor Geheel nieuwe 12 mp groothoek- en telelens camera Tot 1 uur langere batterijduur dan iPhone 6s 729 euro

 

  • Als je een iPhone 7 (plus) wil kopen bij een abonnement. Je kan altijd besluiten om een iPhone 7 of iPhone 7 plus te kopen in combinatie met een abonnement. In dat geval zal je de iPhone op 3 manieren kunnen betalen; in één keer het hele bedrag waarna je alleen de maandelijkse abonnementskosten nog moet betalen. In één keer een bedrag en daarna nog maandelijks een termijn met een deel van de verdere afbetaling. Verder betaal je dan nog maandelijks de abonnementskosten of ; maandelijks een bepaald bedrag voor de iPhone plus de maandelijkse abonnementskosten.
  • Als je een iPhone 7 (plus) wil kopen als los toestel. Heb jij nog een goed sim abonnement en wil je alleen een iPhone 7 (plus) kopen, dan koop je het losse toestel bij een telefoonprovider of bij een elektronicawinkel. Je betaalt dan de adviesprijs zoals die in bovenstaand schema staat opgenomen.

Hoe is het prijskaartje van de iPhone samengesteld

Hoeveel jij betaalt voor een iPhone wordt vooral bepaald door keuzes die jij maakt bij de aanschaf. We hebben die keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Welk formaat iPhone wil je. Het belangrijkste verschil tussen iPhone 7 en iPhone 7 plus is de afmeting. Wanneer jij vaak gebruik maakt van apps waarbij een groot scherm belangrijk is zal je kiezen voor de iPhone 7 plus.
  • Keuze 2: Welk budget heb je voor de iPhone. Het verschil tussen de beide modellen iPhone is gemiddeld 100 euro. Het is dus maar net welk budget jij hebt voor een iPhone 7 wanneer je een iPhone gaat aanschaffen. Gaat de prijs van de gewone iPhone 7 je ook nog boven je pet; wacht dan nog even op de iPhone 7 C. Dit zal de budget variant worden.

Praktische bespaartips

  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

De snelste manier om te besparen op een iPhone 7 of iPhone 7 plus is door offertes op te vragen. Met één muisklik op onderstaande button vraag jij direct vrijblijvend meerdere offertes op waar jij je voordeel mee kan doen. Dat voordeel kan oplopen tot 30 procent.