Beste Smartphone 2011

Bekijk de beste smartphone van 2012 op onze “Beste Smartphone 2012” pagina. Een nieuw jaar dus ook dit jaar de beste smartphone van 2013.

[laatste update: 3 november 2011] Wat is nu de beste smartphone van 2011? Lastig te bepalen want we zitten middenin 2011. Desalniettemin is het een geliefd topic hier op Smartphoneclub.nl en aan ons de schone taak om deze lijst enigzins up to date te houden.

Voor nu zijn wat ons betreft de volgende smartphones het best van dit moment. Niet geheel objectief. Maar dat vinden wij geen probleem, ben jij het er niet mee eens dan kun je dit natuurlijk laten weten in de comments hieronder.

[box] 1. Samsung Galaxy S2
2. iPhone 4S  (bekijk de iPhone 4S tarieven)
3. HTC Sensation
4. Blackberry 9900

5. Sony Ericsson Xperia Arc
6. HTC ChaCha
7. Xperia Play
8. iPhone 4
9. LG optimus 2X
10. Blackberry Bold 9780

Runner up (wordt verwacht):

  • Blackberry 9360
  • Blackberry 9810
  • HTC Radar
  • HTC Rhyme
  • HTC Sensation XE
  • HTC Sensation XL
  • Nokia 700
  • Samsung Galaxy Note
  • Samsung Galaxy Nexus (aka Nexus Prime)
  • Sony Xperia Neo
[/box] Wat vindt jij de beste smartphone van 2011? We zijn pas een paar maanden onderweg maar laat je stem nu al horen via onderstaande reactie module! De markt beweegt zich snel en het is bijzonder lastig om nu al de beste smartphone van 2011 aan te wijzen. Daarom zal deze lijst regelmatig geüpdatet worden!

[box type=”download”]Laat je stem horen op onze Smartphoneclub Facebook pagina[/box]

Apple vs Samsung of toch ook HTC

iPhone 4De iPhone 4 doet het hoe je het ook bekijkt (apple fan of niet) nog steeds erg goed als beste smartphone. Dit toestel heeft een haarscherp scherm, goede specs en is bovenal kinderlijk eenvoudig in het gebruik. Nu de opvolger de iPhone 4S (for Steve) is geïntroduceerd lijkt de positie aan de top verzegeld. Geen antenne problemen meer, een snellere processor, betere camera en Siri, de assistent die op spraak je hele iPhone 4S kan bedienen.

Met een zeer uitgebreide appstore waar letterlijk voor alles een app is blijft het een geduchte concurrent.

Samsung Galaxy S2De absolute nummer één is nu nog de Samsung Galaxy S2. De Samsung Galaxy S2 is sinds juni op de markt en breekt weer alle verkooprecords.  Zijn voorganger de Samsung Galaxy S is de beste smartphone van 2010 geworden en heeft tevens een extreem verkoop record weten te vestigen.

De op Android gebaseerde smartphone heeft een super Amoled Plus scherm. Met een laagje Gorilla glass eroverheen is het krasbestendig. Samsung presenteert op de Galaxy S II voor het eerst (vier) zogeheten Samsung Hubs. Met de Social Hub Premium heb je de communicatiegeschiedenis en updates van je vrienden op social netwerk sites in beeld.

Op nummer drie staat de HTC Sensation. Deze smartphone kan zich prima meten aan de net gelanceerde iPhone 4S en staat daarom ook in de top 3 van de beste smartphones van 2011. Dit toestel is in 2011 goed verkocht. Met twee opvolgers in de planning zal deze merknaam straks zeker in de lijst van beste smartphones 2012 terugkomen.

Waar baseer je de beste smartphone van 2011 op? Look & feel, gewicht, formaat, prestaties, besturingssysteem, hardware, kleur, schermgrootte, verkoopaantallen? Deze lijst is gebaseerd op wat we zien in de markt aan goed verkopende smartphones in 2011 en een persoonlijke touch!

Ben je het niet eens met deze lijst? Dat mag! Graag horen we jou top 10 in de reacties hieronder.