Beste windows phone 2017

Smartphones zijn in de afgelopen jaren gemeengoed geworden. Had 10 jaar geleden nog bijna niemand een mobiele telefoon, vandaag de dag hoor je er niet meer bij wanneer je geen smartphone hebt. Toch is nog niet iedereen overtuigd van het nut van een smartphone. Ook zijn er mensen die niet overweg kunnen met de navigatie van een smartphone. Het systeem wat Android of iOS hun biedt is onduidelijk. Met een normale computer kunnen ze echter wel overweg. Speciaal voor al die mensen die geweldig met Windows kunnen werken is er een nieuwe generatie telefoons; de Windows telefoon.

Wat is de beste windows phone van 2017

Wie een windows telefoon koopt weet één ding zeker; je betaalt niet de hoofdprijs maar krijgt wel een goede mobiele telefoon voor dat geld. Een smartphone op windows is eigenlijk een soort minicomputer. Je hebt te maken met een computer met internetgebruik via een browser die je kent en waar je mee overweg kan. Daarnaast

krijg je te maken met de apps zoals je ze ook voor een windows computer kan kopen. Voor mensen die moeite hebben met een ander aansturingssysteem is dit dus de ultieme oplossing.

Een windows telefoon is geen oplossing die door slechts één producent wordt gemaakt. Het is een systeem wat inmiddels door bekende fabrikanten wordt omarmd. Daarnaast heeft een dergelijke telefoon een groot voordeel; door het besturingssysteem en de functionaliteiten van de telefoon wordt de prijs aantrekkelijk laag gehouden. Hier ligt een nieuwe markt; er wordt specifiek een telefoon gemaakt voor een groeiende klantenkring die kwaliteit net zo belangrijk vindt als een goede snelle mobiele telefoon.

We hebben voor je opgezocht wie er zoal een windows telefoon produceren en wat je daar dan voor kwijt bent. We keken vooral naar de merken, maar ook naar de prijzen die er voor mobiele telefoons worden gevraagd in de prepaid versie. Dit is namelijk de meest voorkomende vorm waarin deze telefoons te koop worden aangeboden; als los toestel wat je kan aanschaffen bij een prepaid beltegoed.

Welk merk biedt de windows telefoon aan Welke modellen zijn er te koop Wat is geheugen opslag ruimte In welke prijscategorie valt de telefoon
Samsung Omnia W, ATIV S Tussen 8 en 16 GB Tussen 70 en 130 euro
Nokia Lumia 710, Lumia 800, Lumia 820, Lumia 920 Tussen 8 en 32 GB Tussen 70 en 200 euro
HTC Radar, Titan, Windows phone 8S, Windows phone 8X Tussen 4 en 16 GB Tussen 60 en 120 euro

 

  • Als je een windows telefoon graag bij een abonnement afsluit. Bij veel telefoonproviders kan je een windows telefoon afsluiten bij een abonnement. Je doet er in dat geval verstandig aan om in één keer de windows telefoon te kopen omdat deze niet duur is, en daarbij een maandelijks abonnement af te sluiten. Je kan er ook voor kiezen om voor een heel beperkt bedrag per maand het toestel op afbetaling te kopen.
  • Als je een windows telefoon graag los koopt. Een windows telefoon kan je ook gewoon los in de winkel kopen. Vaak kopen mensen een dergelijke telefoon als extra toestel maar je kan hem ook als je enige smartphone gebruiken. De losse verkoopprijs is, zoals je ziet, in het ondersegment terwijl je er een goede telefoon voor terugkrijgt.

Hoe is het prijskaartje van de beste windows telefoon van 2017 samengesteld

Het prijskaartje van de beste windows telefoon van 2017 wordt bepaald door een aantal keuzes die jij maakt bij de aanschaf. We hebben die keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Welke windows variant wil jij op je windows telefoon hebben. De windows telefoons die verkocht worden hebben een recente windows versie erop staan. Je hebt ze met windows 7 of 8, maar de meest recente telefoons hebben windows 10. De werking komt overeen met de computer versie van windows 10 zoals je die op een desktop computer tegenkomt.
  • Keuze 2: Hoe recent moet het toestel zijn. Windows telefoons worden sinds een paar jaar verkocht. Het prijskaartje wordt mede bepaald door het bouwjaar van jouw telefoontoestel. Koop je een al wat ouder model, dan zal de prijs nog lager zijn dan bij een recent windows telefoontoestel. Het verschil is een kwestie van een paar tientjes op de totale aanschafprijs.

Praktische bespaartips

  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Het snelste bespaar je op de aanschaf van een windows telefoon door offertes op te vragen. Met één muisklik op onderstaande button vraag jij direct vrijblijvend meerdere offertes op waar jij je voordeel mee kan doen. Je voordeel kan oplopen tot wel 30 procent.