Goedkoop bellen

Goedkoop bellen is natuurlijk de wens van iedere consument. Hoe goedkoop je kunt bellen hangt af van je eisenpakket. Zo kun je met een sim only abonnement altijd goedkoper bellen dan met een abonnement die je afsluit in combinatie met een smartphone. Uiteindelijk speelt het type smartphone ook weer een rol in je abonnementsbedrag.

Goedkoop bellen met een smartphone

Indien je goedkoop wilt telefoneren met een smartphone is het verstandig om naar de zogenoemde low-end smartphones te kijken. Dit zijn veelal op Android gebaseerde smartphones die een lagere kwaliteit hebben. Ondanks deze lagere kwaliteit kun je vaak wel gebruik maken van alle populaire apps zoals Whatsapp en Facebook.

Een low-end smartphone heeft meestal een wat minder goed scherm en een simpele processor. Hierdoor zijn ze niet bijzonder snel en minder geschikt voor het nemen en bekijken van foto’s en filmpjes.

Enkele low end smartphones zijn:

Goedkoop bellen met een sim only

Het goedkoopste bel je met een sim only abonnement. Hierbij ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het toestel wat je aanschaft. Dit kan een nieuwe smartphone zijn, of natuurlijk gewoon een tweedehands toestel via marktplaats.nl. Een sim only abonnement heeft als voordeel dat de prijs van je telefoon niet zit verwerkt in je maandbedrag. Goedkope sim only providers zijn onder andere Simyo, Youfone en Ben.