Samsung S8 kopen

Het afgelopen jaar heeft het merk Samsung behoorlijk wat stof doen opwaaien. Niet alleen brachten ze een oogstrelend mooie Samsung S7 uit. De Samsung S7 note, geliefd vanwege zijn grote maat scherm waardoor hij een veel betere weergave van apps geeft die een groter scherm vereisen, bleek een licht ontvlambaar type te zijn. Hierdoor was en grootscheepse terugroepactie het gevolg. De Nederlandse markt heeft de Samsung S7 note dan ook pas in een veel later stadium gehaald. De opvolger van de Samsung S7, de Samsung S8 verschijnt binnenkort in de handel. De Samsung S8 in nu nog niet in de winkel verkrijgbaar.

Een Samsung S8 kopen

Het merk Samsung heeft een ware fanclub om zich heen weten te verzamelen. Dit zijn stuk voor stuk liefhebbers die graag het nieuwste snufje in handen hebben. De voorlopers – Samsung S6 en S7 – waren al echte pronkstukken maar de nieuwste Samsung S8 wordt waarschijnlijk

een toestel waar de gebruiker nog meer plezier aan zal beleven.

Een Samsung S8 wordt uiteraard niet direct in Nederland op de markt gebracht. Samsung doseert dit wereldwijd om de productie van de toestellen aan te kunnen. Je zal daarom nog even moeten wachten voor je de Samsung S8 in ons land kan aanschaffen. Wel is het mogelijk om je al in te schrijven en een Samsung S8 te bestellen bij telefoonproviders. Op die manier weet je heel zeker dat jij een Samsung S8 in handen krijgt en niet op één of andere wachtlijst komt te staan wanneer hij in de verkoop komt.

Samsung behoorde met de prijzen altijd al ergens in de bovenklasse met de S-serie. Het nieuwste S8 model is dan ook niet veel anders dan dat. Met een prijsindicatie van 699 euro mag je wel stellen dat het een prijzig toestel is waar je als gebruiker behoorlijk wat van mag verwachten.

We hebben voor jou opgezocht wat de zaken zijn die absoluut nieuw zullen zijn wanneer je een Samsung S8 koopt. We vergeleken hem hierbij met zijn voorloper, de Samsung S7. We kwamen tot de volgende bevindingen. Aangezien Samsung zijn nieuwste telefoontype tot op het laatste moment geheim weet te houden kan het zijn dat de zaken die we noemen niet allemaal al in dit type telefoon verwerkt zitten.

Welk onderdeel Samsung S7 Samsung S8
Processor Android 7.0 nougat Android 7.0 nougat
Behuizing Voor- en achterkant van glas met aluminium behuizing Innovatie van Samsung S7
Beeldscherm AMOLED scherm met Quad HD resolutie 2560 x 1440 pixels AMOLED scherm met 4K resolutie 3840 x 2160 pixels
Prijs 617 euro 699 euro

 

  • Als je een Samsung S8 wil kopen in een alles – in – één pakket. Wil jij je Samsung S8 kopen in combinatie met een abonnement, dan is het nu al mogelijk om een toestel te reserveren. Op het moment dat de Samsung S8 dan in de winkel verschijnt kan jij deze kopen in combinatie met je abonnement. Je kan kiezen hoeveel je wil betalen op maandelijkse basis door de keuze van een deel van de toestelprijs en een maandelijkse bijbetaling. Je koopt een Samsung S8 in dat geval op afbetaling.
  • Als je een Samsung S8 wil kopen als los toestel. Heb jij nog een sim only abonnement lopen, dan kan je natuurlijk de Samsung S8 als los toestel kopen. In dat geval betaal je eenmalig de aanschafkosten van 699 euro. Vervolgens heb je door het jaar heen minder abonnementskosten doordat je geen toestelfinanciering meer afsluit.

Hoe is het prijskaartje van de Samsung S8 samengesteld

Hoeveel jij straks uiteindelijk betaalt voor jouw Samsung S8 hangt af van keuzes die je maakt. We hebben die keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Hoe wil jij je Samsung S8 opladen. Jouw Samsung S7 opladen kon je al draadloos doen. Veel mensen laadden hun Samsung S7 echter nog altijd op met een oplaadkabel. Je zou ervoor kunnen kiezen om je Samsung S8 draadloos op te gaan laden. In dat geval moet je een ‘pad’ kopen waarmee je jouw Samsung S8 draadloos kan opladen. Dit kost wat meer maar het levert ook veel meer gebruiksgemak op. Bovendien kan je – wanneer je gebruik maakt van een vaste plek om je telefoon op te laden – de kabel netjes wegwerken.
  • Keuze 2: Welke accessoires koop jij bij je Samsung S8. Een Samsung S8 die je koopt is waarschijnlijk alleen voorzien van een headset, maar verder ontbreken alle accessoires. Zodra de Samsung S8 in de winkel is, is het ook mogelijk om accessoires aan te schaffen om jouw Samsung S8 te beschermen tegen krassen en scheuren in het glas. Daarnaast kan je dan ook een bijpassende draadloze headset aanschaffen.

Praktische bespaartips

  • Vraag offertes op

Offertes opvragen

Wil jij een nieuwe Samsung S8 reserveren maar er niet de hoofdprijs voor betalen, dan loont het om offertes op te vragen. Met één muisklik op onderstaande button vraag jij vrijblijvende meerdere offertes op van lokale leveranciers waar jij je voordeel mee kan doen.