Smartphone zakelijk

U heeft een eigen bedrijf, of bent in dienst van een bedrijf en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke smartphone? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres.

Zakelijke smartphone abonnementen & aanbiedingen
Veel providers hebben regelmatig aanbiedingen voor zakelijke bellers. Deze aanbiedingen zijn dan ook niet beschikbaar voor particulieren. De reden hiervoor is dat ze zakelijke bellers serieus nemen en bewust zijn dat een zakelijke beller andere behoeften heeft dan een particulier.

Aandachtspunten bij zakelijk abonnement
Aandachtspunten bij het aanschaffen van een zakelijk mobiel abonnement zijn wat ons betreft:

  • Om hoeveel aansluitingen gaat het? Afhankelijk van het aantal aansluitingen kan het lonen om een diepgaande analyse te doen of zelfs een adviseur in te schakelen (bij meer dan 10 aansluitingen).
  • Wat voor type telefoon ben je naar op zoek? Wij gaan ervan uit dat je een smartphone zoekt. Immers een bedrijf anno 2011 kan niet meer zonder een smartphone.. wat ons betreft dan. Verderop noemen we de voordelen van een smartphone nog even op.
  • Facturatie. Afhankelijk van de wensen is de manier van factureren belangrijk. Immers u wilt geen onnodige extra administratiekosten maken voor uw smartphone abonnementen.
  • Bereikbaarheid & service. Zoek je vooral de goedkoopste? Of heb je meer behoefte aan een stuk service. Het kan samengaan maar veelal kosten de extra diensten net even wat meer.

Voordelen van een smartphone zakelijk gezien

  • Mobiel werken. Noem het een voordeel, noem het een nadeel maar met een smartphone is mobiel werken een feit. Afhankelijk van het toestel is het een prima instrument om je mail mee weg te werken, je agenda bij te houden etc.
  • Maak je bedrijf mobiel. Deel wat je tegenkomt, laat je klanten weten hoe het gaat via social media. Allemaal eenvoudig te realiseren met je iPhone.
  • Apps die het zakenleven aangenamer maken. Apps om visite kaartjes in te scannen, apps om agenda’s te delen, bestanden op te slaan etc. Zakendoen met een smartphone maakt je flexibel.

Overtuigd, of wellicht was je dat al? Met deze kennis op zak hebben we in ieder geval een aantal zakelijke smartphone aanbiedingen op een rij gezet om je alvast op weg te helpen. Heb je een specifieke vraag over het zakelijk gebruiken van een smartphone? Stel hem hieronder en onze redactie zal je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.